Dect

DECT van Atus en Funktel combineert spraakcommunicatie en persoonsbeveiliging in één enkel apparaat.
Door de vele mogelijkheden om een alarm te kunnen initiëren kan de aansprakelijkheid van de werkgever drastisch worden verlaagd.


De systemen ondersteunen verschillende methoden om te alarmeren en een persoon in nood te kunnen lokaliseren: via melding van het basisstation en/of via separate lokatiezenders welke bij de verschillende in- en uitgangen, doorgangen ed.in gebouwen geplaatst kunnen worden.

Studies i.v.m. het gedrag van werknemers en het telefoonverkeer in bedrijven wijzen uit dat gemiddeld slechts 40% van de oproepen de gewenste persoon onmiddellijk bereikt. De onderzoeken tonen aan dat de werknemers gedurende 30% van hun werktijd op hun werkplaats blijven.


Momenteel zorgt de toenemende concurrentie in bijna alle branches ervoor dat de responstijd voor een inkomende telefoonoproep steeds kleiner moet zijn. Een goede service voor de klanten begint uiteindelijk toch bij de beschikbaarheid van het personeel. De verhoging van de bereikbaarheid door de inzet van oplossingen zoals mobiliteit is een belangrijke bijdrage aan de oplossing van deze problematiek.De voordelen van mobiliteit:


·         Kostenbeperking door vermindering van het aantal oproepen.

·         Kortere reactietijden.

·         De mobiele werknemers kunnen altijd en overal bereikt worden.

·         Aanzienlijke verhoging van de productiviteit van de werknemers.

·         Stijging van de competitiviteit van de onderneming.

·         Verhoging van de klantentevredenheid.

·         Verhuizingen en de veranderingen van de organisatie binnen het bedrijf brengen geen supplementaire kosten mee ten gevolge van bekabeling.