Paging

De sterke punten van paging zijn:
     
    * de directe communicatie, elke seconde telt
    * de draagbaarheid van de pager
    * de bereikbaarheid

Paging is niet weg te denken uit onze samenleving. Er is een periode geweest waarbij paging ingehaald leek te worden door moderne technieken zoals dect en mobiele telefonie. Niets is minder waar. Paging bewijst zich keer op keer in bijvoorbeeld bedrijfshulpverlenings organisaties. Dit kan van toepassing zijn op school gemeenschappen, gemeentehuizen, fabrieken en kantoren.

Een bedrijfshulp verleningsysteem levert een middel om een team van mensen die een pager bij zich dragen direct te alarmeren bij elke vorm van gevaar. U kunt hierbij denken aan brandmeldingen, EHBO oproepen en bedrijf hulpverleningsoproepen. De alarmmeldingen verschijnen met duidelijke tekstberichten in de Pagers. Met de verschillende mogelijke piepritme’s van de pager kan al worden aangeven hoe urgent de meldingen zijn.

Er zijn oneindig veel teams samen te stellen die met elk gewenst bericht kunnen worden opgeroepen.

Wij vertegenwoordigen drie merken paging systemen, Funktel, Bosch en Omikron. Wilt u meer weten over de verschillen tussen pagingsystemen komen wij dat graag bij u uitleggen.

Wij vertegenwoordigen drie merken paging systemen, Funktel, Bosch en Omikron.Wilt u meer weten over de verschillen tussen pagingsystemen komen wij dat graag bij u uitleggen.