Intercom

Van loketintercomsystemen tot grote intercomsystemen, wij kunnen u verder helpen.

  Intercomsystemen voor professionele communicatie  

In kantoren...
Aantrekkelijk vormgegeven posten die de efficiency ondersteunen en kosten besparen doordat ze een tweede communicatiemogelijkheid bieden naast de telefoon Deze laatste blijft dus vrij voor externe gesprekken. Als u tijdens uw werk van de ene plaats naar de andere moet lopen, kan de M 100 zo geprogrammeerd worden dat de oproepen u volgen En handenvrije bediening betekent dat u niet hoeft te stoppen met uw werkzaamheden om de oproep te beantwoorden.

In fabrieken...
Efficiënte communicatie is in de industrie zeker niet minder belangrijk. De omgeving kan stoffig, heet of vuil zijn, maar met de robuuste oproepposten van Philips komt de boodschap overal helder over. Zelfs als de oproeper beschermende handschoenen draagt. En ook als degene die opgeroepen wordt in een lawaaiige omgeving vertoeft. Dat komt omdat het systeem kan worden uitgebreid met een telefoonhoorn of met luidsprekers. Ook  beveiligingsaspecten zijn verzekerd, want de oproepposten kunnen worden geïntegreerd met apparatuur om deuren of poorten te openen en met andere beveiligingssystemen .

In winkels...                                                                                                                           Het compacte, overal passende ontwerp van de Philips intercom-posten betekent ook dat ze ideaal zijn voor gebruik bij kassa's, waar de beschikbare ruimte beperkt is. Een directe toegankelijkheid van de bedrijfsleider of het magazijn betekent dat er geen lange rij van klanten aan uw kassa hoeft te wachten terwijl de prijs of de voorraad van een produkt wordt opgezocht. De sterke industriële modellen kunnen zowel binnen worden gebruikt als buiten, bijvoorbeeld bij de goederenontvangst. En mogelijkheden zoals groeps- en algemene oproep betekenen dat uw boodschap doorkomt ..en snel. Ook koppeling met omroepsystemen is mogelijk, waardoor u boodschappen tot het publiek kunt richten vanaf elke willekeurige intercom post.

In feite... overal
U hoeft geen winkeleigenaar of manager te zijn om te kunnen profiteren van de voordelen van een Philips intercomsysteem. De grote keuze uit posten en het grote aanbod geprogrammeerde  functies betekenen dat U een efficient comrnunicatiesysteem kunt samenstellen dat op maat is voor nagenoeg elke toepassing. Philips M 100 S-16 systeem biedt u nog meer. Want dit systeem stelt u ook in staat te communiceren met mensen bij een gesloten poort of deur en hen v vervolgens wel of niet binnen te laten. U kunt mensen geruststellen als zij opgesloten zitten in een lift. En u kunt alarm-boodschappen uitzenden in al uw ruimten. Daarmee is ook de veiligheid gediend.

Philips intercom...
veel efficiency voor kleinere ondernemers
U hoeft geen grote multinational te zijn om behoefte te hebben aan efficiënte communicatie-, informatie- en besturingsvoorzieningen Immers, voor de kleinere onderneming zijn deze zaken minstens even essentieel. Neem bij voorbeeld architectenbureaus. Artsen en
tandartsen. Of kleinere fabrieken. Garages, banken, winkels en publieke diensten. AI deze ondernemingen en nog vele meer hebben een gemeenschappelijke behoefte: een Philips Ml00 S-16Intercomsysteem.