Atus DECT6000

...Atus DECT6000 heeft beide functies in één handset.

U hoeft niet langer te kiezen tussen een personenoproepsysteem en een digitaal draadloos telefoonsysteem. Atus DECT6000 geeft u beiden in één DECT6000 handset. DECT6000 is een echte ruggensteun voor uw ambulante medewerkers, want het systeem stelt hen in staat altijd en op verschillende manieren bereikbaar te zijn en biedt hen bovendien een reeks aan responsmogelijkheden. Dit verbetert de effectiviteit van uw medewerkers, verhoogt de efficiency van uw bedrijf en levert uw onderneming uiteindelijk puur winst op.


Bosch DECT6000 biedt u een hele reeks communicatiemogelijkheden:
• Contact houden
DECT6000 houdt zijn gebruikers te allen tijde in contact met zowel de collega’s ter plaatse als via externe telefoonlijnen.
• Waarschuwen
Informatie kan onmiddellijk ontvangen worden zodra zich een calamiteit voordoet. Complete groepen mensen (bijvoorbeeld reanimatieteam, brandweer, onderhoudsploeg) kunnen onmiddellijk gewaarschuwd worden.
• Informeren
Er kunnen zowel gegevens als gesprekken ontvangen worden, dus de gebruiker kan zowel verbaal als via het verlichte display geïnformeerd worden. Eén handset volstaat voor belangrijke telefoongesprekken, urgente pieperoproepen en procesinformatie.
• Beschermen
Een persoonsbeveiligingsfunctie verschaft zekerheid aan alleenwerkers en mensen die in potentieel gevaarlijke situaties werken.

 

• De DECT6000 handset kan gebruikt worden als een standaard telefoon, met alle daarbij horende functies zoals het kiezen van externe nummers, een telefoonboek en alle basis functies die de centrale biedt (bijv. doorverbinden van gesprekken).
• Het systeem maakt gebruik van DECT, een van de beste technologieën voor digitale draadloze telefoons die nu verkrijgbaar is. Het biedt een hoge spraakverstaanbaarheid, wat belangrijk is als er kritieke details besproken worden.
• De DECT6000 centrale kan gekoppeld worden aan elk type telefooncentrale. Een enkel systeem kan tot 128 DECT6000 handsets bedienen.
• DECT6000 kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de infrastructuur van bestaande Bosch DP6000 personenoproepsystemen, hetgeen de exploitatiekosten tot een minimumbeperkt.
• Het DECT6000-systeem voldoet aan alle gangbare industrienormen en -eisen.

Er is geen zendmachtiging voor nodig.